Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Kazada şehit olan polis Emrah Büke Konya’da son yolculuğuna uğurlandı

26.04.2024 17:17:00
İstanbul Ümraniye'de görevi esnasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru Emrah Büke, memleketi Konya'nın Ereğli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Konyalı polis memuru Emrah Büke, İstanbul Ümraniye'de görevi esnasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit oldu. Şehidin acı haberi Ereğli ilçesinde yaşayan ailesine dün yetkililer tarafından verildi.  ŞEHİDİN AİLESİ VE YAKINLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen törenin ardından Emrah Büke’nin naaşı hava yoluyla memleketi Konya’ya getirildi. Daha sonra şehidin naaşı Ereğli’deki baba ocağına getirilerek helallik alındı. Burada şehidin ailesi ve yakınları gözyaşı döktü. 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Helallik alındıktan sonra şehit Emrah Büke’nin cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.Cenaze törenine, Konya Valisi Vahdettin Özkan, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Tuba Köksal, Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

DİĞER HABERLER