Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Kavga edenleri ayırmaya çalışan polis darp edildi: 1 gözaltı

05.02.2022 09:00:00
Konya’da kavga eden alkollü ve silahlı iki grubu ayırmaya çalışan polis memuru yüzüne aldığı dipçik darbesi ile yaralandı. Olaya karışan 6 kişiden biri gözaltına alındı.
Konya’nın Meram İlçesinde gece saatlerinde alkollü 2 grup arasında silahlı ve bıçaklı kavga çıktı. Devriye esnasında kavgaya tanıklık eden polis ekipleri öfkeli kalabalığı sakinleştirmek istedi. Olay esnasında 1 polis yüzüne aldığı dipçik darbesi ile yaralandı.

Olay Gece saat 01.00 sıralarında Ateşbaz-ı Veli Mahallesi Eski Meram Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre alkollü iki grup araçlarından inerek cadde üzerinde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Ortam iyice gerildi silahlar ve bıçaklar çekildi.

Olay esnasında devriye atan polis ekipleri durumu fark etti ve hemen müdahale etmek istedi. Ancak öfkeli kalabalık polise de saldırdı. Arbede esnasında Hakan K. silahın dipçiği ile bir polis memurunu yüzünden yaraladı.

Telsizden takviye ekip istendi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Olaya karışan 6 kişiden biri gözaltına alındı. Yüzünden dipçik darbesi ile yaralanan polis memuru tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Görevi başında polis memurunu yaralayan Hakan K. ise gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (Konhaber / Kemal Sayın – Kerim Cengil) 

DİĞER HABERLER