Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Kastamonu’da “İnsan ve İrfan” konferansı yoğun ilgi gördü

12.01.2022 12:59:00
Kastamonu Üniversitesi ve Yeniler Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen Araştırmacı-Yazar Mehmet Fatih Çıtlak’ın konuşmacı olarak katıldığı “İnsan ve İrfan” konulu konferansı yogun ilgi gördü.
Bilgehan Bilgili Konferans Salonu’nda gerçekleştiren program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda insan ve irfan kavramları üstüne konuşmalarını gerçekleştiren Mehmet Fatih Çıtlak, Hazreti Muhammed ve İslam tarihinden örnekler vererek, irfan sahibi kâmil insan olma sürecinden bahsetti.

Öğrencilerin ve katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği programın sonunda konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, “Bu akşam bizlere insan olmanın esasına dair her birimizin hatırında kalacak değerli bir sohbet gerçekleştiren, yaratılmışların en şereflisi olan bizlere dair hatırlatmalarda bulunan hocamıza hem şahsım adına hem de burayı dolduran öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Rektör Topal tarafından Fatih Çıtlak’a hediye takdiminde bulundu. Programın ardından Çıtlak, kitaplarını imzaladı ve okurları ile sohbet etti.

DİĞER HABERLER