Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Karagümrük mesaisinde sona gelindi

13.03.2024 11:47:00
Konyaspor, deplasmanda oynayacağı Karagümrük maçının hazırlıklarında sona geldi. Anadolu Kartalı 14 Mart Perşembe günü yapacağı ter antrenmanının ardından konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Konyaspor, Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarında sona geldi. Ligin 29. haftasında iç sahada oynanan Adana Demirspor maçının ardından izne ayrılan yeşil-beyazlılar, 11 Mart Pazartesi günü Kayacık Tesisleri’nde toplanarak Karagümrük maçının hazırlıklarına başlamıştı. Tempolu bir süreç geride kaldı
Teknik direktör Fahrudin Omerovic ve yardımcıları nezaretinde tempolu bir çalışma döneminden geçen Konyaspor, zorlu karşılaşma için her ihtimali göz önünde bulundurdu. Karagümrük’ün son oynadığı Trabzonspor, Adana Demirspor ve Alanyaspor maçlarını analiz eden teknik heyet, rakibini eksiklerini tespit ederek bu noktada çalışmalar gerçekleştirdi. 


Hazırlıkların Konya etabı tamamlandı
Konyaspor, Karagümrük hazırlıklarının Konya etabında sona geldi. Yoğun bir süreçten geçen yeşil-beyazlılar, 14 Mart Perşembe günü yapacağı ter antrenmanının ardından konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Karagümrük ile Konyaspor arasında; 15 Mart Cuma günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER