Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Kağıt toplayıcıları tarafından darp edilen belediye çalışanından iyi haber

06.07.2022 10:54:00
Konya'nın Karatay ilçesinde kâğıt toplayıcısı bir grup tarafından darp edilen ve ağır yaralanan belediye çalışanı temizlik işçisi hayati tehlikeyi atlattı.
Geçtiğimiz günlerde, Karatay ilçesinde kâğıt toplayıcılığı yaptıkları öğrenilen bir grup, Karatay Belediyesi temizlik işçilerini darp etmiş, olayda temizlik işçisi Selman Konya ve mesai arkadaşı yaralanmıştı. Olayın ardından saldırgan şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştı. 

Sevindiren haber geldi
Kâğıt toplayıcısı bir grup tarafından darp edildikten sonra ağır yaralanan belediye çalışanı temizlik işçisinin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Durumunun iyi olduğu öğrenilen işçinin Konya Şehir Hastanesi’nde tedavisi sürüyor. 

"Ailemizin hak ve hukuku için daima yanlarındayız"
Olaya ilişkin Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da sosyal medya hesabından şu açıklamalara yer vermişti: “Kıymetli hemşehrilerim; Çevre Koruma Müdürlüğü’nde görevli mesai arkadaşlarımız “Kağıt Toplayıcısı” olarak bildiğimiz bazı kişilerin saldırısına maruz kaldı. Çalışma arkadaşlarımdan biri şu an tedavi altında. Rabbimden şifa diliyor, kardeşimiz için sizlerden de dua istiyorum. Saldıran şahıslar yakanlanmış olup konuyla ilgili emniyet teşkilatımız kapsamlı bir çalışma yürütmektedir ve adli süreç işlemektedir. Kim olduğu farketmeksizin kamu ve toplum düzenimize karşı yaşanan her olayda olduğu gibi bu üzücü hadisede de suçlular karşılığını alacaktır. Yaralı kardeşimize bir kez daha şifa diliyorum. Karatay Belediyesi büyük ve güçlü bir ailedir. Çalışma arkadaşlarımız ve onların aileleri de bu büyük ailenin parçasıdır. Ailemizin hak ve hukuku için daima yanlarındayız.” 

DİĞER HABERLER