Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Kağıt toplayıcıları belediye çalışanlarına saldırdı!

28.06.2022 23:17:00
Konya'nın Karatay ilçesinde kağıt toplayıcısı bir grup, belediye çalışanı temizlik işçilerini darp etti. Olayda bir işçi ağır yaralandı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, olaya ilişkin açıklama yaptı.
Konya’nın Karatay ilçesinde kağıt toplayıcılığı yaptıkları öğrenilen bir grup, Karatay Belediyesi temizlik işçilerini darp etti.

Fetih ve Kırbaşı caddelerinin birleştiği noktada dün akşamüzeri meydana gelen olayda  Temizlik işçisi Selman Konya ve mesai arkadaşı yaralandı.

Saldırgan şahıslar yakalanarak gözaltına alınırken olaya ilişkin soruşturma ise sürüyor.

Başkan Kılca’dan olaya ilişkin açıklama

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yaşanan olaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ağır yaralanan personelin tedavisinin devam ettiğini belirten Başkan Kılca, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Kıymetli hemşehrilerim; Çevre Koruma Müdürlüğü’nde görevli mesai arkadaşlarımız “Kağıt Toplayıcısı” olarak bildiğimiz bazı kişilerin saldırısına maruz kaldı. Çalışma arkadaşlarımdan biri şu an tedavi altında. Rabbimden şifa diliyor, kardeşimiz için sizlerden de dua istiyorum.
Saldıran şahıslar yakanlanmış olup konuyla ilgili emniyet teşkilatımız kapsamlı bir çalışma yürütmektedir ve adli süreç işlemektedir. Kim olduğu farketmeksizin kamu ve toplum düzenimize karşı yaşanan her olayda olduğu gibi bu üzücü hadisede de suçlular karşılığını alacaktır.
Yaralı kardeşimize bir kez daha şifa diliyorum. Karatay Belediyesi büyük ve güçlü bir ailedir. Çalışma arkadaşlarımız ve onların aileleri de bu büyük ailenin parçasıdır. Ailemizin hak ve hukuku için daima yanlarındayız.”
 

DİĞER HABERLER