Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu son yolculuğuna uğurlandı

29.10.2022 15:55:00
Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, son yolculuğuna uğurlandı. Tozoğlu'nun cenaze törenine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katıldı.
İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tozoğlu (35) geçen ay aort damarının yırtılması nedeniyle Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi görmeye başladı. Bir süre sonra durumu ağırlaşan Tozoğlu müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.
Tozoğlu'nun naaşı, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Meram ilçesindeki Kurtuluş Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Evli ve bir çocuk babası olan İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu’nun cenaze törenine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ailesi ve sevenleri katıldı. 




DİĞER HABERLER