Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

İstanbul’daki “Konya Günleri”nde Karatay’a yoğun ilgi

30.09.2022 11:40:00
Karatay Belediyesi, İstanbul’da gerçekleştirilen “Konya Günleri”ne katıldı. 2 Ekim Pazar gününe kadar açık kalacak organizasyonun açılışına katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile daha birçok önemli isim, Karatay Belediyesi’nin standını ziyaret ederek, Karatay ve ilçede yürütülen çalışmalar hakkında Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan bilgi aldı.
Karatay Belediyesi, 29 Eylül ile 2 Ekim tarihleri İstanbul’da Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Konya Günleri”ne katıldı. Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen organizasyon kapsamında tanıtım standı açan Karatay Belediyesi, ilçenin Karatay’ın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra belediyenin birçok projesinin tanıtımına katkı yaptı.
Karatay Belediyesi’nin standını gezen ziyaretçilere Konya ve Karatay’ı anlatan broşür ile kitapçıklar veriliyor. Stantta ayrıca misafirlere Karatay Lavanta Bahçesi’nin lavantalarından üretilen ürünler tattırılıyor ve ilçeye dair daha birçok değer tanıtılıyor.  
BAKAN KURUM VE PROTOKOL’DEN KARATAY STANDINA ZİYARET
Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekilleri,  AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul’un ve Konya’nın ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, STK temsilcileri ile daha birçok önemli isim de Karatay Belediyesi’nin standını ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilen projeler ve yeni yatırımlar hakkında Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan bilgi aldılar.
KONYA VE KARATAY’IMIZI ÖZLEYEN HERKESİ STANDIMIZA BEKLİYORUZ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, İstanbul’daki Konya Günleri ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede Konya’nın tanıtımına önemli katkı yapan organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkesi tebrik etti.
Başka Hasan Kılca, “Bu tür organizasyonlar, belediyeler gibi yerel yönetimlerin hem kendi şehirlerini ve ilçelerini tanıtma imkanı sunuyor hem de firmaların ürünlerini daha iyi sergileme ve alışveriş imkanını doğuruyor.
Karatay Belediyesi olarak bizler de düzenlenen ‘Konya Günleri’ne stant açarak katıldık. İlçemize özgü ürünlerimizi, kültürel değerlerimizi ve Karatay Belediyesi olarak ilçemize kazandırdığımız hizmetlerimizi geniş kitlelere ulaştırmış oluyoruz. Şehrimizi, Karatay’ımızı, Lavantamızı, Aziziye’yi, Hz. Mevlana’yı ve daha birçok değerimizi özleyen tüm hemşehrilerimizi, tüm vatandaşlarımızı standımıza davet ediyorum. Bu vesileyle standımıza teşrif eden Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanımız Sayın Murat Kurum başta olmak üzere bütün kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

DİĞER HABERLER