Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

İhtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteği

13.01.2021 16:36:00
Konya’da okul öncesi ve çocuk kulübü alanında 15 yıldır bir çok başarıya imza atmış olan Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları “Kardeş Okul Projesi” kapsamında ‘’İyilik Yap İzi Kalsın İhtiyaç Sahibi Çocuklarımız Eğitime Uzak Kalmasın’’ sloganıyla yola çıktı.
Konya’da okul öncesi ve çocuk kulübü alanında 15 yıldır bir çok başarıya imza atmış olan  Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları, Sarayönü ilçesi ile Karaman'ın Ayrancı ilçesindeki ihtiyaç sahibi öğrenciler için bir araya geldi. 
Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Osman Avcıoğlu, Çocuk Kulübü Müdürü Gamze Önemli Zülfikaroğlu, öğretmenler ve öğrencilerin aileleri ile sağlanan birlik ve beraberlik kapsamında uzaktan eğitime teknolojik aleti bulunmadığı için yapılan canlı derslere katılamayan öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.
“Haydi Kardeş Okula” diyerek yola çıkan Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Osman Avcıoğlu:" Geleceğimiz olan çocuklarımıza her alanda özellikle de eğitimleri konusunda her zaman destek vermeye ve bu tarz projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi. 

DİĞER HABERLER