Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Hakem Nihat Ökten’den Polislere jest

11.04.2023 17:50:00
Hakem Nihat Ökten’den Polislere jest Konya futbol hakemlerinden Nihat Ökten, Polis Teşkilatı’nın 178. yıl dönümünde yaptığı davranışıyla duygulandırdı. Konya Süper Amatör Lig 100. Yıl Sezonu’nun 26. haftasında oynanan Ilgın Belediyespor - Havzanspor maçına görevlendirilen Ökten, seremoninin ardından stadyumda görevli bir polis memurunu yanına çağırdı. Ökten herkesin meraklı bakışları arasında; her iki takım kaptanlarının top-kale seçimini belirleyecek para atışını o polis memurunun gerçekleştirmesini istedi. Futbol hakemliği dışında kendisi de polis olan Nihat Ökten, bu davranışıyla farkındalık oluşturdu. Çevredekilerin kayıt altına aldığı o anlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Konya futbol hakemlerinden Nihat Ökten, Polis Teşkilatı’nın 178. yıl dönümünde yaptığı davranışıyla duygulandırdı.

Konya Süper Amatör Lig 100. Yıl Sezonu’nun 26. haftasında oynanan Ilgın Belediyespor - Havzanspor maçına görevlendirilen Ökten, seremoninin ardından stadyumda görevli bir polis memurunu yanına çağırdı.

Ökten herkesin meraklı bakışları arasında; her iki takım kaptanlarının top-kale seçimini belirleyecek para atışını o polis memurunun gerçekleştirmesini istedi. Futbol hakemliği dışında kendisi de polis olan Nihat Ökten, bu davranışıyla farkındalık oluşturdu.

Çevredekilerin kayıt altına aldığı o anlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü. 

DİĞER HABERLER