Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Hakan Keleş ile ilk antrenman! Konyaspor’da rota Türkiye Kupası

30.10.2023 09:36:00
Konyaspor, Türkiye Kupası 3. Tur’da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Erbaaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Anadolu Kartalı ile Erbaaspor arasında 2 Kasım Perşembe günü Konya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 17.30’da başlayacak.
2023-24 sezonunda Türkiye Kupası serüvenine 3. Tur’dan başlayacak yeşil-beyazlılar, TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Erbaaspor ile eşleşmişti.

Karşılaşma saat 17.30’da başlayacak
Süper Lig’in 10. haftasında Adana Demirspor’un konuğu olan Anadolu Kartalı, zorlu maçın hemen ardından şehre dönerek hazırlıklarına start vermişti.Konyaspor ile Erbaaspor arasında 2 Kasım Perşembe günü Konya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 17.30’da başlayacak.
Hakan Keleş ile ilk antrenman
Anadolu Kartalı yeni teknik patronu Hakan Keleş ile ilk antrenmanlarını gerçekleştiriyor. 27 Ekim Cuma günü Konyaspor ile resmi sözleşme imzalayan Keleş, 28 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynanan Adana Demirspor maçında takımının başında yer almıştı.
Yeni takımıyla ilk kez bir araya geldi
Hakan Keleş, 29 Ekim Pazar günü Kayacık Tesisleri’nde yapılan yenileme antrenmanında yeni takımıyla ilk kez bir araya geldi.  Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, oyuncularıyla tek tek tanıştı. (Veli Şengül)

DİĞER HABERLER