Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz? Resmi İlanlar

Güvenç Turizm'den koronavirüs sonrası bir ilk

08.06.2020 11:38:00
1 Haziran'dan itibaren "Yeni normal" e geçilmesiyle birlikte Konya merkezli Güvenç Turizm Seyahat Acentesi , Anadolu’da yapılan ilk Kültürel gezi faaliyetleri kapsamında her hafta yaptığı Doğu Karadeniz turuna iki otobüsünü gönderdi.
1 Haziran'dan itibaren "Yeni normal" e geçilmesiyle birlikte Konya merkezli Güvenç Turizm Seyahat Acentesi, Doğu Karadeniz turuna iki otobüsünü gönderdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Güvenç Turizm Tur Operatörü Usame Arıcan şu ifadelere yer verdi: "Bugün pandemi sonrası Konya'dan, hatta Anadolu’dan ilk  kültürel turumuzu başlattık. 2 araçla çıktığımız tur öncesi araçlarımızın profesyonel ekiplerce dezanfektanları yapıldı.Sağlık Bakanlığının yönetmelik ve kurallarına uygun bir şekilde kişisel eşyalar ve valizler dezenfekte edildi, maskeleri dağıtıldı ve araca binilmeden önce ateşler ölçüldü. Yolculuk boyunca ateş ölçümlerimiz devam edecek. Önceliğimiz misafirlerimizin sağlığı.Her koltukta tablet pc,limitsiz  internet , araç içi sınırsız ikramlarla misafirlerimize 6 gün boyunca evlerindeki rahatlığı yaşatacağız. Karadeniz’in eşsiz manzaralarını,yaylalarını, şelalelerini, tarihi ve kültürel  miraslarını profesyonel ekiplerimizle misafirlerimizin unutamayacakları bir anıya dönüştürmeyi amaçlıyoruz"

Arıcan aynı zamanda turları her hafta pazartesi günü, gündüz yolculuğu şeklinde bir planlamayla yaptıklarını ve Karadeniz dışında; Doğu Anadolu, Bursa, Çanakkale ,Kapadokya, İstanbul, Edirne, İzmir ve sezonunda Kaplıca turlarının da her hafta iki otobüsle gerçekleştiğini ifade etti.

DİĞER HABERLER