Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Gurbetçi baba: Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun’

22.06.2021 16:25:00
Konya’nın Kulu ilçesinden olan gurbetçi ailenin en küçük oğulları 35 yaşındaki Aydın Yürekli, Kovid-19 aşısı oldu. Baba Musa Yürekli ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sağlık hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Konya’nın Kulu ilçesine bağlı 19 km uzaklıktaki Kırkkuyu Mahallesinden olan ve geçtiğimiz hafta Hollanda’dan Türkiye’ye dönen gurbetçi ailenin en küçük oğulları 35 yaşındaki Aydın Yürekli, Kulu İlçe Sağlık Müdürlüğünde Kovid-19 aşısı oldu.

Oğullarının randevusuz bir şekilde aşı olduğunu ifade eden 68 yaşındaki baba Musa Yürekli, Türkiye’nin sağlık sisteminden memnun olduklarını ifade etti.
Açıklama yapan 35 yaşındaki gurbetçi genç Aydın Yürekli, ‘’ Ben Aydın Yürekli. Hollanda’dan geldim. Bugün Kulu’da BioNTech aşısını vurdurdum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’dan Allah razı olsun. Onlarla çok mutluyuz. İlçe Sağlık Müdürlüğü personelimize aşı için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Baba Musa Yürekli ise 1 haftadır Hollanda’dan geldiklerini belirterek, ‘’ Biz aşımızı burada Hollanda’ya gitmeden önce Çin aşısını yaptık. Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’dan, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’dan ve Sağlık çalışanlarımızdan Allah razı olsun, teşekkür ederiz. Allah Cumhurbaşkanımızı eksik etmesin. Her şey çok güzel. ‘’ diye konuştu.

Ertan Özkök/Kulu

DİĞER HABERLER