Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Görme engellilerden Kılca’ya teşekkür

12.10.2021 10:33:00
Türkiye Görme Engelliler Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin, yeni hizmete girecek olan Konya Şube Binasının düzenlenmesinde büyük destekleri olan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve tüm ekibine teşekkür etti. Şahin, “Türkiye Görme Engelliler Derneği Konya Şubesi olarak yıllardır zor şartlar altında üyelerimize hizmet verme çabası içerisinde olduk. Bu sıkıntılı ortamdan Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca’nın büyük destekleri ile nihayet kurtuluyoruz.
Yeni hizmet binamız İhsaniye Mahallesi Zindankale Sokak içerisi Bardakçı Camii karşısında 16 Ekim Cumartesi günü saat 14.00 de hizmete girecek. Konya Şubemizin yeni hizmet binasının hayata geçmesinde büyük emekleri olan Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca ve tüm ekibine, görme engelli bireylerimizin her zaman yanında olan tüm siyasilerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Yeni hizmet binamızın tamamlanmasında çalışan tüm ekibe şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu vesile ile Cumartesi günü hizmete girecek olan şubemizin açılışına her zaman bizim sesimiz, gören gözümüz olan basın mensubu arkadaşlarımızı tüm Konya halkını davet ediyoruz” dedi.

DİĞER HABERLER