Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Gönüllü öğretmenlerden depremzede çocuklara oyuncak

21.02.2023 14:46:00
Konya'nın Kulu ilçesinde görev yapan öğretmenler gönüllü olarak bir araya gelip hayırseverlerin de desteği ile deprem bölgesindeki çocuklar için oyuncaklar topladı. Oyuncaklar deprem bölgesindeki çocuklara ulaştırıldı.
Kulu Kaymakamlığı ve Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Kulu Belediyesi'nin desteği ile depremden etkilenen çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıtımı yapıldı. Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan ve Milli Eğitim Müdürlüğü Personelleri Zafer Kaya ile Ertan Özkök tarafından götürülen çeşitli oyuncak ve materyaller Kahramanmaraş merkez, Pazarcık ilçesi, Gaziantep'in İslahiye ilçesi, Hatay'ın Hassa ilçelerindeki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın oluşturduğu çocuk oyun alanı olan çadırkentlerdeki çocuklara verilmek üzere Psikososyal Destek Görevlileri ile Öğretmenlere teslim edildi. 
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan yaptığı açıklamada, amaçlarının depremden etkilenen çocuklara moral vermek ve onların içerisinde bulunduğu psikolojik tramvayı bir an önce atlatmalarını sağlamak olduğunu belirterek, oyuncak ve materyal desteği veren herkese teşekkür etti. Ertan Özkök/Kulu

DİĞER HABERLER