Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

"Gezen Sinema Tırı" Kulu'da çocuklarla buluştu

22.06.2022 09:44:00
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sinemaya gitme imkanı olmayan çocuklar için özel olarak geliştirilen Gezen Sinema Tırı, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Konya’nın 28 ilçesindeki çocukları sinemayla buluşturma devam ediyor.
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ilçelerdeki çocukların sinemayla buluşması için hazırladığı “Gezen Sinema Tırı” Konya Büyükşehir Belediyesi’nin katkısı ve Kulu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğünün koordinesi ile Kulu Cumhuriyet meydanında gösterim gerçekleştirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından özel olarak tasarlanan “Gezen Sinema Tırı” Konya Büyükşehir Belediyesi’nin katkısıyla gösterim Kulu'daki çocuklar ve ailelere yönelik oldu. Kulu'da çocuklar sinemayla tanışırken ilk kez sinema keyfi yaşayanlar ise Gezen Sinema Tırı etkinliğini çok beğendiklerini ifade ettiler.

Gezen Sinema Tırı, başrollerinde Türkan Şoray, Kadir İnanır ve Ahmet Mekin'in yer aldığı 1977 yapımı dram türündeki "Selvi Boylum Al Yazmalım" sinema filmini Kulu'da seyirci ile buluşturdu.

Ertan Özkök/Kulu

DİĞER HABERLER