Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

FETÖ yöneticileri deşifre oldu: 11 gözaltı

05.11.2021 14:37:00
FETÖ Silahlı Terör Örgütü’ne yönelik Konya merkezli 10 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda örgüt içerisinde yönetici konumunda olan ve örgüte eleman yetiştirdiği tespit edilen 11 kişi gözaltına alındı.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce FETÖ Silahlı Terör Örgütü’ne yönelik çalışmalar kapsamında Konya, İstanbul, Isparta, Manisa, Ankara, Antalya, Mersin, Adana, Şanlıurfa ve Iğdır olmak üzere 10 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. 

RESMİ KURUMLARA KENDİ ÜYELERİNİ YERLEŞTİREN 11 ÖRGÜT YÖNETİCİSİ YAKALANDI

FETÖ içerisinde yönetici konumunda olan ve gizli yapılanma içerisinde faaliyet gösteren, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına yerleşen ve örgüt adına yetiştirdiği elemanları yerleştirdikleri tespit edilen 12 kişiden 11'i yakalanarak gözaltına alındı. 

Şüpheli şahıslara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Büyük Bölge Talebe Sorumlusu, Şehir Dışı Talebe Sorumlusu, Bölge Talebe Sorumlusu ve Bölge Sorumlusu pozisyonlarında faaliyet gösterdikleri tespit edilen, Konya Bozkır’da 1 kişi, İstanbul'da 2 kişi, Isparta'da 2 kişi, Manisa'da 1 kişi, Ankara'da 1 kişi, Antalya'da 1 kişi, Mersin'de 1 kişi, Adana'da 1 kişi, Şanlıurfa'da 1 kişi ve Iğdır'da 1 kişi olmak üzere toplam 12 şüpheliye yönelik 10 ilde eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. 

Düzenlenen operasyonlarda 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 1 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

DİĞER HABERLER