Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Erzurum kampında 1 galibiyet, 2 mağlubiyet

22.07.2023 14:21:00
2023-24 sezonu hazırlıklarını 2. etap Erzurum kampıyla değerlendiren Konyaspor, burada çıktığı 3 hazırlık maçında 1 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. Anadolu Kartalı Samsunspor karşısında kazanırken, Alanyaspor ve Sebail’e de mağlup oldu.
Süper Lig’de 2023-24 sezonu için hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, çalışmalarının 2. etabını Erzurum kampıyla değerlendirdi. 10 ila 22 Temmuz tarihlerini Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde değerlendiren Anadolu Kartalı, burada 3 hazırlık maçında da boy gösterdi. 

1 galibiyet, 2 mağlubiyet
Erzurum kampındaki ilk hazırlık maçında kendisi gibi Süper Lig’de yer alan Samsunspor ile karşılaşan Konyaspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3-2’lik skorla galip ayrılmayı başardı. Anadolu Kartalı 2. maçında ise tam tersi bir senaryo yaşadı. Yeşil-beyazlılar yine Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor ile karşılaşırken, bu kez 1-0 öne geçen taraf oldu. Maç sonunda ise Anadolu Kartalı rakibine 3-1’lik skorla mağlup oldu. Konyaspor Erzurum kampındaki son hazırlık maçında ise Azerbaycan temsilcisi Sebail ile kozlarını paylaştı. Yeşil-beyazlılar bu karşılaşmada da 2-0 mağlup oldu.

Gençlere forma şansı
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, genç oyunculara forma şansı verdi. Konyaspor’un boy gösterdiği 3 hazırlık maçında da kalede Deniz Ertaş, savunmada Metehan Mert’in olması dikkatlerden kaçmadı. (Tahir Yılmaz)

DİĞER HABERLER