Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Erkoyuncu, PANKOBİRLİK başkan adaylığını resmen açıkladı

25.10.2021 18:15:00
27 Ekim’de gerçekleştirilecek Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Genel Kuruluna az bir zaman kala Ramazan Erkoyuncu adaylığını resmen açıkladı.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
PANKOBİRLİK Genel Kurulu’na sayılı günler kaldı, yeni başkanın kim olacağı ise merak konusu. Ramazan Erkoyuncu, adaylığını resmen açıkladı. Erkoyuncu, hedeflerini KONTV Habere anlattı. 
 
Çumra’dan PANKOBİRLİK başkanlığı için adaylığını duyuran Erkoyuncu, “Omzumuza yüklenen sorumluluğun farkındayız” dedi ve ekledi: “45 bin ortağı var bu kooperatifin, mümkünse herkesin bu seçime katılmasını rica ediyorum.”
 
Konya çiftçisi için kim daha iyi çalışacaksa başkanlık umarım ona nasip olur diyen Erkoyuncu hedeflerini şöyle sıraladı: “En büyük taahhüdümüz, adaletli, vicdanlı ve Allah korkusu ile hareket edip hem çiftçiye hem çalışan hem de bu kurumlara dahil olan herkes için iyi şeyler yapmak.” 

Ramazan Erkoyuncu kimdir?
Çumralıların yakından tanıdığı bir isim olan Ramazan Erkoyuncu Çumra Şeker'in kuruluşunda da yer aldı. Konya Şeker Yönetim Kurulu Üyesi olan ve Şeker Süt'te Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Erkoyuncu, bugün inşaat, tarım ve gıda sektöründe hizmet veriyor.

DİĞER HABERLER