Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Emin Çapa canlı yayında çıldırdı “Katiller, caniler…”

22.01.2022 14:55:00
Halk TV ekranlarında sunduğu programda yasaklı ırkların toplatılmasına tepki gösteren Emin Çapa’nın hareket ve tavırları sosyal medyada gündem oldu.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Sokaklardaki başıboş köpekler, toplum için tehdit unsuru olmayı sürdürürken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, sokak hayvanlarının güvenli yaşam alanlarına toplanması çağrısı sonrası birçok belediye harekete geçti.

Ancak köpeklerin toplatılmasını kabul etmeyen hayvan severlere Emin Çapa’da dahil oldu. Halk TV’de sunduğu ‘Dünyanın 1001 Hali’ adlı programda belediyeleri hedefine alan sunucu Emin Çapa, tavır ve mimikleri ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Köpeklerin saldırılarını görmezden gelen Çapa, “Sokaklardan hayvanları toplamayacaksınız. Elinizi vicdanınıza koyun, yapmayın bunu.” diyerek canlı yayında 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nu okuyup ardından bağırmaya başladı.

Emin Çapa, “Bu dünya size ait değil. Bu dünyaya hepiniz sığıyorsunuz; katiller, caniler, tecavüzcüler, çocuklara saldıranlar, kadınları doğrayanlar sığıyor da, sokak hayvanları mı sığmıyor? Bir insaf edin, bir elinizi vicdanınıza koyun.” dedi.

Çapa, sokaklardaki başıboş hayvanların saldırısına uğrayarak yaralanan ya da hayatını kaybedenlere hiç değinmedi.

DİĞER HABERLER