Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Duyarlı minibüs şoförüne ödül

16.06.2021 12:59:00
Konya’da trafikte seyir halindeyken, önünde seyir eden bir araçtan rüzgâr nedeniyle yere düşen Türk bayrağını minibüsü durdurarak yerden alan Konyalı minibüs şoförü Hüseyin Uluiri KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak tarafından ödüllendirildi.
KONESOB Başkanı ve Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak, geçtiğimiz günlerde Konya’nın Meram Yeni Yol güzergâhında trafikte seyir halindeyken önünde seyir eden bir araçtan rüzgâr nedeniyle yere düşen Türk bayrağını aracı durdurarak yerden alan minibüs şoförü Hüseyin Uluiri’ye bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti, Türk bayrağı yaka rozeti ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
Başkan Karabacak, Konyalı minibüs şoförlerinin her daim duyarlı olduğunu belirterek, “Meram Yeni Yol Hattı minibüs şoförü arkadaşımız da şoförlerimizin duyarlılığına büyük bir örnek teşkil etmiş ve şanlı Türk bayrağımızı minibüsü durdurarak yerden alarak göstermiştir. Kendisini tüm minibüs şoförlerimiz adına kutluyor ve bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
KONESOB Başkanvekili ve Konya Tornacılar Esnaf Odası Başkanı Emin Baranok da duyarlı minibüs şoförüne ödül takdim ederek teşekkürlerini iletti.

Programa Meram Yeni Yol Durak Yöneticisi Yılmaz Tekeci, minibüsün sahibi Ahmet Güsün, Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Yöneticileri Sıtkı Özgüç ve Muammer Oğuz Bulan katıldı.


DİĞER HABERLER