Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Dünya Mevlana diyarında buluşacak! Konya afişlerle donatıldı

02.12.2023 15:21:00
Bu yıl "Vuslat Vakti" temasıyla icra edilecek Hazreti Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri'ne sayılı günler kala Konya, Hazreti Mevlana'nın sözlerinin yer aldığı afişlerle donatıldı.

Mevlana'yı anma törenleri bu yıl da 7-17 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Öğretileri ile tüm dünyada ilgi uyandıran düşünce adamı, mutasavvıf Mevlana Celaleddin-i Rumi, vefatının 750’inci yılında törenlerle anılacak. 

HER AKŞAM SEMA PROGRAMI OLACAK
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Konya Valiliği ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından oluşturulan programa göre Mevlana Kültür Merkezi Sema Salonu'nda 7-17 Aralık'ta her akşam saat 20.00'de, ayrıca ek olarak hafta sonları 9, 10, 16 ve 17 Aralık'ta da saat 14.00'te sema programı yapılacak. 

ŞEB-İ ARUS AFİŞLERİYLE DONATILDI
"Vuslat Vakti"  temasıyla icra edilecek Hazreti Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri'ne sayılı günler kala Konya, Hazreti Mevlana'nın sözlerinin yer aldığı afişlerle donatıldı.

Özellikle vatandaşların yoğun olduğu caddeler, otobüs durakları gibi yerler Şeb-i Arus afişleriyle donatıldı. (Hasan Yıldırım)

 

DİĞER HABERLER