Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Düğünde drift pahalıya mal oldu! İşte yazılan ceza

31.05.2022 09:55:00
Konya’nın Ereğli ilçesinde düğünde drift atan araçların görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Drift attığı tespit edilen 4 araca toplam 36 bin 500 lira para cezası uygulandı.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Bir düğün törenine katılan davetlilerin sırasıyla otomobilleri ile drift yaptığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. İnternet üzerinden yayınlanan görüntüleri ihbar kabul eden Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri araçları tespit etmek için çalışma başlattı. 

Düğün Salonu önünde bulunan park alanında drift yapan araçları tespit etmek için kamera kayıtlarını ve sosyal medya çalışmalarını inceleyen polis ekipleri tespit ettiği 4 araca drift yapmak suçundan toplam 36 bin 500 TL para cezası uyguladı. Ayrıca 4 aracın ruhsat sahibi hakkında “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

“MUTLULUĞA KURŞUN SIKMA”
Emniyet yetkililerince yapılan açıklamada “yaz aylarının gelmesi ile birlikte gerçekleşen salon ve sokak düğünü törenleri sırasında, öncesinde ve sonrasında silah kullanımına, çevreyi rahatsız edecek şekilde olan araç konvoylarına, drift yaparak trafik güvenliğini tehlikeye atanlara, vatandaşlarımızın huzur ve rahatını bozacak her türlü eylem ve davranışa Emniyet Müdürlüğümüzce izin verilmeyecektir."Mutluluğa kurşun sıkma” ifadeleri kullanıldı.

DİĞER HABERLER