Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Dr. Nabat Garakhanova dijitalleşmenin kitabını yazdı

06.04.2021 14:25:00
KTO Karatay Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Dijital İletişim Uzmanı Dr. Nabat Garakhanova, dijitalleşmenin kitabını yazdı.
KTO Karatay Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Dijital İletişim Uzmanı Dr. Nabat Garakhanova, mesleki deneyimlerini "Dijitale Kalpten Bağlı Marka" isimli kitapta anlattı.

Garakhanova, kitapta sosyal medya fenomenliğinden dijital terminoloji sözlüğüne ve hatta web sitesi kurulumuna kadar tüm bilgileri aktarıyor. Garakhanova, kitabın tanıtımı için 10 ilde imza gününe katılım gösterecek.

Konya Ticaret Odası ve KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk, "Çağın ihtiyaçlarına yönelik yayınları ile öne çıkan KTO Karatay Üniversitesi, resmi kurumların, özerl sektörün, öğrenci ve araştırmacıların istifade edebileceği önemli bir eseri yayın hayatına kazandırmıştır. Bilindiği üzere sınırların kalmadığı dijital dünyada, markalaşmaya yönelik iletişim yönetimi gün geçtikçe daha da önemli bir hal almaktadır. KTO Karatay Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Nabat Garakhanova'nın editörlüğünde kaleme alınan "Dijitale Kalpten Bağlı Marka" adlı kitap, dijital iletişim yeteneklerinin yanı sıra, dijital verileri okuma, anlamlandırma ve uygulama konusunda da rehber niteliğinde bilgiler sunmakta adeta bir başucu eser olma özelliği taşımaktadır" dedi. 

DİĞER HABERLER