Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Dostluk maçında Konyaspor güldü: 5-0

21.02.2023 17:09:00
Konyaspor, Afyonspor ile dostluk maçında karşılaştı. Konya Stadyumu’nda oynanan karşılaşma ev sahibi ekibin 5-0’lık üstünlüğüyle sona erdi
Konyaspor ile TFF 2. Lig takımlarından Afyonspor, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar yararına dostluk maçı yaptı.

Konya Büyükşehir Stadyumunda seyircisiz oynanan dostluk maçında sporcular, sahaya "Biriz beraberiz", "Yaraları hep birlikte saracağız" ve depremden etkilenen illerin trafik plaka kodlarının yazılı olduğu tişörtlerle ısınmaya çıktı.

Konya Stadyumu’nda oynanan karşılaşma ev sahibi ekibin 5-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Yeşil-beyazlıların gollerini 14. dakikada Adil Demirbağ, 40. dakikada Konrad Michalak, 56 ve 58. dakikalarda Mame Diouf, 85. dakikada ise Robert Muric kaydetti.

Gelirler deprem bölgesine bağışlanacak
Konyaspor ile Afyonspor arasında oynanan karşılaşma her ne kadar seyircisiz olsa da, müsabaka için dijital platformda sanal biletler satıldı. Tanesi 50 TL’den satışa çıkan biletlerden elde edilen gelirin ise deprem bölgesine bağışlanacağı açıklandı.
Stanojevic, oyuncularını gördü
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Afyonspor ile oynanan dostluk maçında oyuncularının hemen hemen hepsini görme fırsatı yakaladı. Karşılaşmaya ideale yakın bir ilk 11 ile başlayan Sırp çalıştırıcı; kalede Erhan Erentürk, savunma 4’lüsünde Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Francisco Calvo ve Guilherme Sitya, 2’li ön liberoda Soner Dikmen ve Andreas Bouchalakis, orta 3’lüde Konrad Michalak, Alejandro Pozuelo ve Endri Çekiçi, forvette ise Mahir Emreli’ye görev verdi. Stanojevic, karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında da diğer oyuncularına görev verirken, hemen hemen tüm oyuncularını görme fırsatı elde etti.

DİĞER HABERLER