Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Diomande ve Teksen tamam!

11.01.2021 15:46:00
Devre arası transfer çalışmalarına hız veren Konyaspor, bir süredir gündeminde olan ön libero Ismaël Diomandé ile prensipte anlaştı. Ç. Rizespor ile sözleşmesini fesheden Fildişili oyuncunun bugün Konya'ya gelmesi bekleniyor.
Konya'da sağılık kontrolünden geçecek 28 yaşındaki Ismaël Diomandé ile 1+ 1yılık sözleşme imzalanması bekleniyor.  Yeşil beyazlı yönetim ileriye dönük genç oyunculara yönelik hamlelerini de sürüyor. Yeşil beyazlı yönetim Danimarka'nın Lyngby takımında forma giyen gurbetçi oyuncu Ertuğrul Teksen'i de kadrosuna kattı. On numara, forvet ve sağ kanatta oynayabilen 1,85 boyunda ve 20 yaşında olan oyuncu dün sağlık kontrolünden geçti. 

Yeşil beyazlı yönetim Azerbaycanlı 21 yaşındaki Barış Ekencier ile de prensipte anlaşırken, futbolcunun test sonuçlarından dolayı Konya'ya gelmesi birkaç gün rötar yaptı. 

Alper Uladağ ve Guılherme'nin sakatlanmasından dolayı sol bek transferine hız veren yeşil beyazlılar, yerli birkaç isimle görüşmelerini sürdürüyor. Konyaspor'da daha önce forma giyen Ferhat Öztorun'un ve Göztepe’den Berkan Emir’inde gündemde olduğu gelen haberler arasında.

DİĞER HABERLER