Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Deprem bölgesinde hırsızlık yapan şahsı Konya polisi yakaladı

22.02.2023 09:49:00
Konya TEM Şube Müdürlüğü ekipleri, deprem bölgesindeki ev ve iş yerlerinden hırsızlık yapan şüpheliyi yakaladı.
Gönüllü olarak deprem bölgesinde görev alan Konya TEM Şube Müdürlüğü ekipleri iş yerlerinden hırsızlık yapan bir şahsı suçüstü yakaladı. Yapılan incelemede yakalanan şahsın hırsızlık suçundan aranması olduğu anlaşıldı.

Polis olumsuzluklara karşı tetikte bekliyor
Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Deprem bölgesinde görev alan polis olumsuzluklara karşı tetikte bekliyor. Konya'dan deprem bölgesi Malatya'ya giden Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Battalgazi ilçesi Tandoğan Mahallesinde devriye görevi sırasında bir şüpheli şahsın depremde zarar gören iş yerlerini gözetlediğini tespit etti. 

18 suç kaydı olduğu ortaya çıktı
Şüpheli Mehmet Y.(38) polis ekiplerince gözaltına aldı. Şüphelinin hırsızlıktan aranması olduğu ve hırsızlık, yankesicilik, kasten yaralama gibi suçlardan 18 adet suç kaydı olduğu öğrenildi. Ayrıca şüphelinin deprem bölgesinde zarar gören ev ve iş yerlerinde hırsızlık yaptığını ve bu hırsızlık girişiminde de yakalandığını söylediği öğrenildi.  Konya Tem Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanan şahıs Malatya Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

DİĞER HABERLER