Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Dağların Kralı Taşkent’te çıktı

13.06.2023 15:09:00
Taşkentsporlu bisikletçi Hamdi İbrahim Şekerci, Kırıkkale’de “Dağların Kralı” seçildi. Şekerci 10-11 Haziran tarihlerinde düzenlenen Kırıkkale Uluslararası Bisiklet Yarışları ilk etapta yokuş priminde birinci olurken “Dağların Kralı “formasını giydi. Taşkentspor bisiklet takımı ise takım halinde ikinci olarak kürsüye çıkma başarısına imza attı.
İbrahim Şekerci, şampiyonanın son etabında ise şanssız anlar yaşadı. Taşkentli pedal bitişe 500 metne kala düştü. Şekerci tüm olumsuzluklara rağmen yokuş mayosunu kazandı ve genel klasmanda ise üçüncü oldu. Yarış sonunda hastaneye kaldırılan İbrahim Şekerci’nin, sağlık durumu ise iyi.

“Tüm sporcularımı kutluyorum”
Taşkentspor Bisiklet Takımı Antrenörü Hüseyin Sarıoğlu, yarışların ardından değerlendirmelerde bulundu. Sarıoğlu, “Kırıkkale’de yapılan Uluslararası Genç Bisiklet Şampiyonası’nda takım olarak çok iyi bir performans gösterdik. Sonucunda da takım halinde ikinci olduk. Bu başarıya imza atan tüm sporcularımı kutluyorum. Ayrıca bizlerin her zaman yanında olan ve destek veren Taşkentspor Başkanımız Ahmet Şanlı ve yönetim kurulu üyelerine sahsım ve sporcularım adına teşekkür ediyorum” dedi. (Elif Sağlam)

DİĞER HABERLER