Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Teşekkürler Konya” paylaşımı

28.11.2022 22:27:00
Konya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte tarihi bir gün yaşadı. Toplu Açılış Töreninin ardından kentten ayrılan Erdoğan, sosyal medya hesabından “Teşekkürler Konya” notuyla bir video paylaştı.
ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası, Büyükşehir yatırımları ve Afşar Barajı ile yapımı tamamlanan diğer tesislerin toplu açılış töreni için Konya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak Mevlana Meydanında Konyalılarla buluştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya'da Mevlana Türbesi'ni ziyaret etti. Hz. Mevlana'nın kabri başında İnfitar Suresi'ni okudu.
Erdoğan’ın diğer durağı Selçuklu Kongre Merkezi oldu. Erdoğan, Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda partililerle buluştu.
Gündeme dair açıklamalar yapan Erdoğan, Kur'an-ı Kerim'i 12 ayda ezberleyerek hafız olan görme engelli Ravzanur Koçaker ve ailesini ziyaret ettikten sonra Konya Millet Bahçesinde gençlerle bir araya geldi.


“TEŞEKKÜRLER KONYA”

Ziyaretlerin ardından kentten ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan Dijital Medya sosyal medya hesabı üzerinde bir video paylaştı. Videoda, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı muhabbetle karşılayan; Selçuklu'nun başkenti, Mevlana'nın gönül pınarı; sanayinin, tarımın, ticaretin, ilim ve irfanın şehri Konya... Teşekkürler Konya!” ifadelerine yer verildi.

İşte o paylaşım:
 

 
 
 

DİĞER HABERLER