Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Bisiklet Turu'na destek mesajı

09.04.2022 11:16:00
Erdoğan, organizasyonu Cumhurbaşkanı olarak desteklemeyi sürdüreceğini vurguladı.
Türkiye Bisiklet Turu, (Tour of Türkiye) yarın Bodrum'dan başlayacak.

17 Nisan'da tamamlanacak etkinliğin bitiş noktası İstanbul olarak belirlendi.

Destek mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, organizasyonun tanıtım kitapçığı için kaleme aldığı yazıda, himayesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na (Tour of Türkiye) desteğinin süreceğini belirtti.

Yazısında yarışın başarı grafiğini artırarak devam etmesinden mutluluk duyduğunu aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyanın tek 'kıtalararası bisiklet turu' olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 57'ncisi vesilesiyle dünyanın farklı ülkelerinden sporcuları bir kez daha Türkiye'de misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

"Görsel şölen sunacak"
1963 yılında Marmara Turu ile başlayan, 1965'te uluslararası standarda kavuşan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun başarı grafiğini her sene artırmasından memnuniyet duyuyoruz. 10 Nisan'da Bodrum Kalesi'nden start alıp 17 Nisan'da İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde sona erecek turun takımlarımızla birlikte sporseverlere ve vatandaşlarımıza da görsel bir şölen sunacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Katılımcılara başarı dileyen Erdoğan, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanı olarak desteklemeye devam edeceğim"
"Hem ülkemizin tanıtımı hem de bisiklet sporunun teşviki ve sevdirilmesi bakımından önemli katkıları olan bu organizasyonu Cumhurbaşkanı olarak desteklemeye devam edeceğimi özellikle belirtmek istiyorum. Bu önemli spor turnuvasına iştirak eden tüm sporculara, takımlara ve ülke temsilcilerine 'Türkiye'ye hol geldiniz.' diyor, şimdiden kendilerine başarılar diliyorum. Türkiye Bisiklet Federasyonu başta olmak üzere 57'nci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun düzenlenmesine destek veren tüm kurumlarımızı tebrik ediyorum."

DİĞER HABERLER