Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Cübbeli Ahmet Hoca: 'Biz de kazanacağız' diyen solculara 'Nah kazanırsınız'

07.11.2022 14:01:00
Cübbeli Ahmet Hoca, sohbetinde solculara seslendi. Cübbeli Ahmet, Brezilya'daki seçimlere bakarak Türkiye'de 'Biz de kazanacağız' diyen solculara 'Nah Kazanırsınız' ifadelerini kullandı. İşte o sohbet…
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
YouTube kanalından cemaatine sohbetler veren Cübbeli Ahmet Hoca'nın çıkışları kamuoyunda yankı bulmaya devam ediyor. Gündemden konulara da değinen Cübbeli Ahmet, sözü Brezilya seçimlerine getirdi.
Cübbeli Ahmet konuşmasında, Brezilya'da Solcu Lider Lula da Silva'nın Sağcı Jair Bolsonaro karşısında zafer elde etmesi, Türkiye'de muhalefette sevinçle karşılanmıştı.
 -  Solcu Lider Lula
Özellikle sol muhalefet tarafından bu durum, kendileri için de 2023 seçimlerinin zaferle sonuçlanacağı şeklinde yorumlandı.

"NAH KAZANIRSINIZ"

Solcuların yanıldığını belirten Hoca, "Brezilya'da solcular kazanıyor buradaki solcular da sevinmeye başlıyor; 'Yakında biz de kazanacağız...' Nah kazanırsınız da... Çünkü siz Brezilya'nın solcusu gibi değilsiniz ki" şeklinde konuştu.

"EVİNDEN BOMBA ÇIKIYOR"

Hoca konuşmasında, “Sizde her yol var, HDP'cilik var PKK'cılık var DHKPC'cilik var... Ondan sonra solcuyuz, sosyalistim... Sosyalistsen bir ekmeği yarıya böl komşunla.
Ben de diyeyim ki fakire fukaraya acıyor. Sen olmuşsun eşkıya, evden bomba çıkıyor. Milleti öldürecek sosyalist olmuş. Bana mı yutturacaksın."
dedi.

Cübbeli, sözlerine şöyle devam etti:

"Şimdi dünyanın bir yerinde bir parti kazanıyor, görüyorsunuz haberlerde 'çok acayip bir durum oldu' deniyor. Bize ne? Bizimle hiç alakası yok. Türkiye hiçbir yere benzemez. Türkiye kendine benzer. Bizim millet kimseye benzemez. Değişik bir millet. Kafasına göre takılır yani."

 

DİĞER HABERLER