Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Çiçek Sepeti Direk Bağlanma

02.12.2021 09:59:00
Çiçek sepeti iletişim bilgileri müşterileri tarafından sık bir şekilde araştırılıyor. Türkiye’nin en çok tercih edilen online alışveriş sitelerinden biri olan Çiçek sepeti çağrı merkezi iletişim numarası 0850 222 00 79’dır. Bu numara ile irtibata geçerek tüm sipariş öncesi ve sonrası süreçleriniz hakkında ayrıntılı bilgi talebinde bulunabilirsiniz. Çiçek sepeti çağrı merkezi müşteri temsilcileri aralıksız 7/24 aktif şekilde hizmet veriyor. Bu nedenle günün her saatinde ihtiyaç duyduğunuz anda arayabilirsiniz.

Çiçek sepeti müşteri hizmetleri 0850'

Çiçek sepeti müşteri hizmetleri 0850' ile başlayan irtibat numarası çağrı merkezine aittir. Çağrı merkezini arayarak direk müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz. Çiçek sepeti çağrı merkezi genelde şunlardan kaynaklı sıkça aranıyor;
  • Verilen siparişte anlık adres değiştirme
  • Not ekleme-çıkarma
  • Not revize etme
  • Sipariş takip süreci
  • İptal-iade süreçleri
  • Sipariş oluşturma süreci
  • Kampanya ve kupon sorgulama ve kullanma detayları gibi pek çok konuda aklınıza takılan soruların yanıtlarını hemen almak için çağrı merkezi numarası olan 0850 222 00 79’yi arayabilirsiniz.

Çiçek Sepeti mail Adresi

Çiçek Sepeti mail Adresi bilgileri de yine en sık merak edilen bir diğer iletişim seçeneği olarak dikkat çekiyor. Çağrı merkezi ya da canlı destek ekiplerinin yanı sıra destek mail adresi üzerinden de Çiçek Sepeti ile hızlıca irtibata geçebilirsiniz. Çiçek sepetine ait aktif mail adresi ise destek@mail.ciceksepeti.com’dur. Hem müşteriler hem de Çiçek Sepetinde yer alan satıcılar bu mail adresini kullanarak işlemler hakkında destek talebinde bulunabilirler.

Çiçek sepeti Aynı Gün Teslimat

Çiçek sepeti Aynı Gün Teslimat seçeneği sunuyor. Bulunduğunuz bölgede aynı gün teslimat yapan online mağazaları ve ürünleri filtreleyerek görüntüleyebilirsiniz. Hemen Çiçek sepeti uygulamasını indirip arama çubuğu kısmına ‘’ aynı gün teslimat’’ yazarak ardından da göndermek istediğiniz konumu seçip tüm ürünleri listeleyebilirsiniz.

tel: 0850 222 00 79

Çiçek sepeti müşteri hizmetleri numarası  tel: 0850 222 00 79’dir. Tüm müşterileri bu irtibat numarasıyla çağrı merkezine ulaşabilir. Satıcılar için ise destek hattı numarası 0850 210 94 94 olarak sunuluyor.

DİĞER HABERLER