Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

CHP'den Tanju Özcan kararı

27.11.2023 19:26:00
CHP Sözcüsü Deniz Yücel'in yapmış olduğu açıklamaya göre Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın da dahil olduğu 13 kişinin Parti Meclisi kararıyla affedilmesine ve yeniden üyeliklerine karar verildi.

CHP'den ihraç edilen isimlerin affıyla ilgili açıklama yapan Yücel, "Partimizin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle prensip olarak bir 100 yıl affı konusunda prensip kararı almıştık. Af talepleriyle ilgili bugün içinde Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan'ın da dahil olduğu 13 kişinin, 13 arkadaşımızın affı görüşüldü ve 13 arkadaşımızın Parti Meclisimizin kararıyla affedilmesine ve yeniden üyeliklerine karar verildi" diye konuştu.

Yücel, Özgür Özel'in, Tanju Özcan'ın geri dönüşü ile ilgili Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceği yönündeki sözleri hatırlatılması üzerine, "Böyle bir görüşme oldu, olduğunu biliyorum. Bunu Parti Meclisi gündemine getirmeden önce öyle bir görüşme yapıldığını biliyorum. Geçmiş dönem genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da af konusunda olumlu bir görüşü olduğunu biliyorum" ifadelerini kullandı. 

DİĞER HABERLER