Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Çeltik doğalgaza kavuşuyor

29.07.2022 16:58:00
Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe, doğalgaz çalışmalarına ilişkin “Allah’ın izniyle de en kısa sürede kazmayı vurarak çalışmalara başlayacağız.” dedi.
Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Sargın, Fen İşleri Müdürü Hüseyin Akçalık,  Enerya Konya Gaz Dağıtım A.Ş. Etüt Proje ve Yapım Müdürü Halil Öztürk ile doğalgaz projesinin detayları hakkında belediye başkanlık makamında görüşmelerde bulundu.

Başkan Meşe, “Doğalgaz Projemizin detaylarını, Enerya Konya Gaz Dağıtım A.Ş Etüt Proje ve Yapım Müdürü Halil Öztürk ile görüştük. Allah’ın izniyle de en kısa sürede kazmayı vurarak çalışmalara başlayacağız. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği  Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Sayın Leyla Şahin Usta'ya, Milletvekilimiz Sayın Orhan Erdem’e, İl Başkanımız Sayın Hasan Angı'ya, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a ve İlçe Başkanımız Sayın Hacı Zuhal'a teşekkür ederim. İlçemize ve tüm Mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER