Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Çelikkayalar AVM 25. şubesini açtı

25.06.2021 14:58:00
Konya’nın perakende sektöründeki lider markası Çelikkayalar, müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ile büyümesini sürdürüyor.
Konya ekonomisinin yükselen değeri Çelikkayalar AVM'nin yeni yatırımı Şehit Topel Şubesi törenle açtı.

Törene Meram belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Özgökçen, siyasiler, perakende sektörünün temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törenin açılışında konuşan Çelikkayalar Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kaya “Biz bu şehrin markasıyız” sloganıyla şehrimizin markası haline geldik.  Bugün burada 25. Şubemiz olan Şehit Topel Şubemizi açıyoruz. Pandemiye rağmen ekonomiye desteğimizi sunmaya devam ediyoruz. Burada açmış olduğumuz şubemizde 40 kişiye toplamda ise 1200 kişiye istihdam sağlıyoruz. Pandemi’den dolayı online alışveriş hizmetimiz devam ediyor. Burada da 100 kişilik bir ekiple vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz” dedi.

Törene katılan Konyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Özgökçen de konuşmasında “ Bu tür açılışlar şehrimiz ve ülkemiz açısından son derece önemli yatırımlar. İnşallah bunların devamının da gelmesini talep ediyoruz. Burada birçok kişiye iş istihdamı sağlanıyor. Ali bey kendileri de ifade ettiler.  25 şube ve 1200 çalışan…  İnşallah bu 1200 çalışanı ileride 12 bin çalışan olarak görmeyi de arzu ediyoruz. Konyaspor, Konya’mızın reklam yüzü, en büyük markalarından bir tanesi. Hepimiz elbirliği ile bu markamıza ne kadar destek verirsek o kadar hedeflerimiz de muvaffak oluruz. İnşallah 100. yılımızda hedeflerimiz biraz daha büyür.Tabi bunlar birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz müddetçe söz konusu olabilecektir. Ben bu vesile ile Ali bey'e teşekkür ediyorum.  Fakat bunun yanı sıra bir Konyaspor kulübü başkanı olarak burada bu sıfatta bulunduğum için kendilerinden bu döneme yönelik olarak ekstra destek ve yardım beklentilerimizi de dile getiriyoruz.  Bu noktada o bizi kırmayacaktır. Çünkü bizden daha fazla bu noktada hassasiyet gösteriyor.  Kendilerini şimdiden teşekkür ediyorum. Açılışını yapmakta olduğumuz bu iş yerimizin hayırlar getirmesini temenni ediyor hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” ifadelerine yer verdi.

Kürsüye gelen son isim Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş oldu. Başkan Kavuş yaptığı açıklamada  “Eğer 25 tane şubeniz varsa, 1200 tane çalışanınız varsa artık siz o marketin sahibi değilsiniz o marketin sahibi Konyalılardır. Aynı Konyaspor’umuz nasıl bir şehrin markası ise işte Çelikkayalar AVM de öyledir. Pandemiden dolayı birçok holdingin, markanın, market zincirlerinin kapatıldığı dönemde kendi şehrimizde Çelikkayalar AVM’nin bu kadar ciddi bir yatırım yapması ve büyümesi çok önemli. Biz kendileriyle gurur duyuyoruz. Şehrimizin dışında da şehrimizde de böyle bir markamızın varlığından göğsümüzü kabartarak bahsediyoruz. Çelikkayalar, hem sattıkları ürünler babında hem de piyasadaki fiyatlar babında vatandaşın kendisine olan güvenini korumuştur. İnşallah Konyalı hemşerilerimizin teveccühleri devam eder.Allah'ım hayırlı mübarek etsin. Tekrar nice nice yeni kişilere ve ailelere ekmek kapısı açmaları konusunda Rabbimden yardımcı olmasını temenni ediyorum. Şehrimize hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Çelikkayalar AVM'nin 25. Şubesi olan Şehit Topel Şubesi dualarla hizmete açıldı.



 

DİĞER HABERLER