Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Çaldığı köpekleri sosyal medyadan satışa sundu

10.03.2021 13:01:00
Konya’da dün akşam bir evin önünden çaldığı iki köpeği sosyal medya üzerinden 30 bin TL’ye satışa sunan Filiz O., kendisi ile irtibata geçen polislere köpekleri satmak isterken suçüstü yakalandı.
Olay, dün akşam saatlerinde Alavardı Mahallesinde meydana geldi. Aygül Pınarlar’a ait Pomeranian boo ve Yorkshire cinsi iki köpek dün akşam evlerinin önünde oynarken çalındı. Dutlukır Polis Merkezine giden Pınarlar, köpeklerinin çalındığını belirtip şikayette bulundu. Pınarlar ayrıca mahallede bazı yerlere üzerlerinde köpeklerin fotoğrafının bulunduğu afişleri asarak görenlerin kendisi ile irtibata geçmesini istedi.
Sosyal Medya'dan köpekleri satışa çıkarmış
Aygül Pınarlar’ın şikayeti üzerine çalışma başlatan Dutluktır Polis Merkezi Amirliği ekipleri, köpeklerin sosyal medya üzerinden satışa çıkartıldığını belirledi. Satıcı ile köpekleri almak için irtibat kuran polis, biri 23 diğeri de 7 bin olmak üzere köpekler için 30 bin TL’ye anlaştı. Buluşma noktasına geldiğinde şüpheli Filiz O.’yu kendisini bekleyen polis tarafından suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan Filiz O., köpekleri yolda başıboş gezerken bulduğunu söylediği öğrenildi.
"Yavrularıma kavuştum"
Polis ekipleri, bulunan köpekleri sahibine teslim etti. Köpeklerini karşısında gören Aygül Pınarlar, ‘Yavrularım benim. Sizi çok özledim. Allah polisimizden razı olsun. Bana dünyaları verdiler. Beni köpeklerime kavuşturdular. Ben dünden beri ağlıyorum. Bunu yapan cezasını çeksin’ diyerek gözyaşı döktü.

DİĞER HABERLER