Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz? Resmi İlanlar

Büyükçekmece'de bavul içinde bulunan ceset

13.07.2016 23:50:00
Cesedin Iraklı Mevlid Muhammed'e ait olduğu belirlendi
İSTANBUL (AA) - Büyükçekmece'de, boş bir arazide bavul içinde parçalanmış halde bulunan cesedin Iraklı bir kişiye ait olduğu belirlendi.

Murat Çeşme Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'ndeki boş arazide, bir bavul içerisinde parçalanmış halde bulunan cesedin kime ait olduğuna ilişkin çalışmalar tamamlandı. Cesedin, Iraklı Mevlid Muhammed'e ait olduğu tespit edildi.

Başka bir yerde öldürülen Muhammed'in bavula konulan cesedinin bir araçla getirilip boş araziye atıldığı bildirildi.

Muhammed'in fidye için kaçıran kişilerce öldürülmüş olma ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

Büyükçekmece Murat Çeşme Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'ndeki boş arazide, 3 Temmuz'da vatandaşların ihbarıyla kontrol eden bavulda, parçalanıp poşetlere konulmuş bir erkek cesedi bulunmuştu. Ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırılmıştı.



DİĞER HABERLER