Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Bölük ve Özekin Başkan Angı ile görüştü

24.03.2022 13:46:00
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcıları ve İç Anadolu Bölge Koordinatörleri Seda Gören Bölük ile Eyüp Gökhan Özekin’i il başkanlığında misafir etti. İl Başkan Yardımcısı ve Çevre, Şehir ve Kültür Komisyonu Başkanı Kazım Küçükçöğen ile komisyon üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Konya’nın çevre ve şehircilik alanındaki yatırımları istişare edildi.
Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “AK Parti Konya İl Başkanlığı olarak genel merkezden çok değerli misafirlerimizi ağırladık. Kıymetli başkan yardımcılarımızla birlikte şehrimizde yapılan ve yapımı devam eden yatırımlarımızı değerlendirdik. İç Anadolu bölge koordinatörlerimizin ilk ziyaretlerini Konya’ya gerçekleştirmeleri de bizim için ayrıca memnuniyet verici. Sayın Seda Gören Bölük ile Eyüp Gökhan Özekin’e ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.
İLÇE BELEDİYELERE ZİYARET
Öte yandan AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcıları ve İç Anadolu Bölge Koordinatörleri Seda Gören Bölük ile Eyüp Gökhan Özekin, Konya Büyükşehir Belediyesi ile Meram, Selçuklu ve Karatay belediyelerini de ziyaret etti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hülya Şevik ile de bir toplantı gerçekleştiren Bölük ve Özekin, Selçuklu Kongre Merkezi ve Konya Tropikal Kelebek Bahçesi incelemeleri sonrası Konya’dan ayrıldı. 

DİĞER HABERLER