Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz? Resmi İlanlar

Boateng’in transferi yine olmadı

12.08.2025 10:53:00
Konyaspor’un yeni sezon kadro planlamasında yer almayan oyunculardan Emmanuel Boateng, görüştüğü kulüplerle ortak noktada buluşamadı.

2023-24 sezonunda İsveç ekibi Elfsborg’dan transfer edilen 28 yaşındaki oyuncu, Anadolu Kartalı’nda kendisinden beklenen performansın çok çok altında kalmıştı. 

Beklemeye koyuldu
Emmanuel Boateng, Konyaspor’un elini sıkıştırıyor. Müzmin sakat olan 28 yaşındaki oyuncu; 12+2 olan yabancı oyuncu nedeniyle yeşil-beyazlı takımın kadrosunda yer kaplıyor. Konyaspor, Boateng’e herhangi bir talip çıkmaması durumunda, kendisiyle bir kez daha masaya oturarak sözleşmesini karşılıklı feshetmenin yoluna gidecek. (Yunus Köroğlu)

 

DİĞER HABERLER