Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Bizim Meram buluşmaları tüm hızıyla devam ediyor

27.09.2022 14:16:00
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Bizim Meram Buluşmaları kapsamında bu sefer de Karaağaç, Kayıhüyük ve Boyalı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Meram’ın geleceğinin planlanmasında bu buluşmaların büyük önem taşıdığını söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Bugün sorunları bir bir arkamızda bırakıyorsak bunda en büyük pay bu buluşmalarındır” diye konuştu.
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Bizim Meram Buluşmaları kapsamında ilçe genelindeki tüm mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Kavuş bu kapsamda da Karaağaç, Kayıhüyük ve Boyalı mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Başkan Kavuş’a, önceki ziyaretlerinde olduğu gibi bu ziyaretlerinde de AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular da eşlik etti. Başkan Kavuş ve Başkan Dolular, ziyaret ettikleri mahallelerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. 
 “HER BULUŞMA PEK ÇOK SORUNU RAFLARA KALDIRIYOR” 
Bizim Meram Buluşmaları’nı ilçenin sadece bugünü için değil geleceği için de çok önemli olduğunun altını çizen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu sebeple buluşmaları fazlasıyla önemsediklerini belirtti. Hemşehrileriyle her buluşmalarında mahallelerin sorunlarını masaya yatırdıklarını ve mahallelerin gelecek planlamalarını birlikte yaptıklarını ifade eden Başkan Mustafa Kavuş, ziyaretleri hakkında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Her buluşmamız hemşehrilerimiz için ayrı bizim için ayrı bir mutluluk. Onlar karşılaştıkları yeni sorunları, oluşan yeni beklentilerini bize anlatma fırsatı yakalarken, biz de sorunlarına çözüm bularak görevimizi layıkıyla yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ziyaretlerimizde de şunu farkettik ki, her buluşmamızın yeni bir gündemi oluyor, mahallelerimizin eski gündemlerini ve eski sorunlarını büyük oranda raflara kaldırdık. İşte bu buluşmalarımızın en büyük bereketi burada. Bu sebeple gezilerimize ve ziyaretlerimize hız kesmeden devam edeceğiz.” 
“KONYA VE MERAM MODELİ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINDA KAZANAN HER ZAMAN VATANDAŞ OLDU”
AK Parti Meram ilçe Başkanı Mustafa Dolular ise, ziyaretleri hakkında yaptığı açıklamada, gittikleri her mahallede bir taraftan  hemşehrileriyle etkileşimde olduklarını diğer taraftan da onların talep ve beklentilerini dinleme fırsatı yakaladıklarını ifade ederek, “Partimizin temsil ettiği Belediyecilik anlayışı Türkiye’ye adeta yeni bir çağ atlattı. Hizmet odaklı Konya ve Meram modeli belediyecilik anlayışı bugün Türkiye’ye örnek bir model sunuyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un göreve geldiği günden bu yana Meram için gösterdiği gayret bizim için övünç kaynağı. Meram Belediyemizin çalışmalarının hemşehrilerimiz nezdinde nasıl karşılık bulduğunu, ziyaret ettiğimiz tüm mahallelerimizde görüyoruz. Bizim her seçimde en etkili tanıtım çalışmamız, yaptığımız hizmetler, ortaya koyduğumuz mega projelerdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ortaya koyduğumuz hiçbir projeye muhalefetin ne hayalleri ne ufku yetişebilir. Bunu vatandaşlarımız da görüyor ve biliyor. Gördüğünü ve bildiğini de inşallah önümüzdeki seçimlerde de sandıklarda gösterecektir” diye konuştu. 

DİĞER HABERLER