Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Birlikte yaşadığı kadın ve yanındaki erkeği öldürdü

17.03.2024 14:28:00
Batman’da R.B., dini nikahla birlikte yaşadığı Esra Yılmaz (25) ile park yakınında yanında gördüğü Rüknettin Özdemir’i (25) tabancayla ateş ederek öldürdü. Polis tarafından yakalanan R.B. emniyete götürüldü.

Olay, saat 02.00 sıralarında Yenişehir Mahallesinde Süleyman Nazif Parkı karşısında meydana geldi. R.B., dini nikahla birlikte yaşadığı Esra Yılmaz ve yanında bulunan Rüknettin Özdemir’e tabancayla ateş etti. Yılmaz ve Özdemir kanlar içinde yere yığılırken R.B. kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Esra Yılmaz ve Rüknettin Özdemir’in hayatını kaybettiği belirlendi. Yılmaz ve Özdemir’in cansız bedenleri otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. R.B. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. TELEFONDAKİ YAZIŞMALARI GÖRÜNCE BULUŞMAK İÇİN MESAJ ATMIŞ

Esra Yılmaz ile Rüknettin Özdemir’i tabancayla ateş ederek öldüren R.B.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor. R.B.’nin, Esra Yılmaz’ın, Rüknettin Özdemir ile mesajlaşmalarını görüp tartıştıklarını, daha sonra kadının telefonundan Özdemir’e buluşmak için mesaj attığını ve olay yerindeki tartışma sırasında silahlı saldırıda bulunduğunu söylediği öğrenildi.

DİĞER HABERLER