Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Binali Yıldırım: Peker'in iddiaları kesinlikle yalandır, iftiradır, reddediyoruz

23.05.2021 20:32:00
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, suç örgütü yöneticisi Sedat Peker'in, oğlu Erkan Yıldırım hakkındaki iddialarına ilişkin, "Bu kesinlikle yalandır, iftiradır, reddediyoruz. Çamur at izi kalsın türünden bir suçlamadır" dedi.
Partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Sedat Peker'in iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

"Çamur at izi kalsın türünden bir suçlamadır"

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bu kesinlikle yalandır, iftiradır, reddediyoruz. Bu olsa olsa çamur at izi kalsın türünden bir suçlamadır. Ama unutmayalım ki çamur atanın önce kendi elleri kirlenir. Oğlum Venezuela'ya gitmiştir. Orada bahsedildiği gibi ocak-şubatta değil, geçen sene aralık ayında gitmiştir. Ve beraberinde de koronavirüsle mücadelede amacıyla oradaki ihtiyaç sahiplerine test kiti, maske gibi malzemeler götürüp dağıtmıştır. Ziyaret amacı da bundan ibarettir. O esnada Venezuela'da seçim olduğu için Türkiye Dostluk Grubu da oradaydı. O münasebetle onlarla da birlikte oldu. Ama bazı sosyal medya paylaşımlarında resmi heyetle gittiği ifade ediliyor. Bu da gerçek dışıdır, yanlıştır. Kendi imkanlarıyla, kendisi biletini alarak, masraflarını karşılayarak o ziyareti gerçekleştirmiştir."

DİĞER HABERLER