Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Başkan Pekyatırmacı'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

28.10.2021 09:45:00
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Cumhuriyet Bayramının 98. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, 29 Ekimin Türk milletinin şanlı tarihinde çok önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Başkan Pekyatırmacı mesajında "Bundan tam 98 yıl önce İstiklal Savaşımızı zafere taşıyarak, cumhuriyetimize can veren ruh bugün de dimdik ayaktadır. 29 Ekim Türk milletinin şanlı tarihinde çok önemli bir dönüm noktası. Kahramanlıklarla dolu milletimizin şanlı tarihi, 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet’le taçlandırılmıştır. Türk Milletinin bağımsızlığından ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceği, çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığı Cumhuriyetin kurulması ile anlam bulmuştur. Cumhuriyetimizin her alanda gelişmesi ve geçmişten bu yana gelen bütün değerleriyle ilelebet var olması ortak sorumluluğumuzdur. Görevimiz; cumhuriyete olan sorumluluğumuza yakışır şekilde, yorulmadan çalışmaktır. Cumhuriyetimizin 100. yılına odaklanan tüm Türkiye gibi belediyemizde 2023 için perspektif çizmiştir. Cumhuriyeti bize emanet edenlere; ortaya koyacağımız başarılı çalışmalar ile şehrimizi ve ülkemizi her alanda en üst düzeye yükselterek layık olmaya gayret gösteriyoruz.
Bu vesile ile Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik eder, Cumhuriyetimizin kuruluşuna önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşları ile bütün şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum." dedi.

DİĞER HABERLER