Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Başkan Konak: İlçemizi birlikte yönetelim

07.11.2021 10:56:00
Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ,"Birlikte Yönetim" anlayışı çerçevesinde her fırsatta esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya geliyor.
Geçtiğimiz hafta Ayrıtepe, Cebrail, Sıram, Kargalı Mahallesi esnaf ve mahalle sakinleri ile buluşan Başkan Ali Konak bu kez de Hatırlı, Ortakışla, Hacıömeroğlu, Beşışık ve Özyayla esnaflarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Esnaf ile vatandaşın istek ve görüşlerini dinleyen Başkan Konak, belediye çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgi verdi. Esnaf ziyaretini başkan yardımcıları ile beraber gerçekleştiren Başkan Konak, ziyaret ettiği esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu.

Her bölgeye eşit hizmet verildiğini vurgulayan Başkan Konak, "İlçemizde yapacağımız projelerimizi vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alarak hayata geçiriyoruz. Böylece vatandaşlarda yapılan projelere sahip çıkıyor. Yaptığımız çalışmalarla ilgili sivil toplum kuruluşlarını, vatandaşlarımızı, ilgili kurum ve kuruluşları bilgilendiriyoruz " dedi.

İlçeye yapılan ve yapılacak olan projeleri anlatan Başkan Konak, sadece bugüne değil geleceğe de yatırım yaptıklarının altını çizdi. Projelerle Yunak’ın yükselen bir değer haline geldiğini belirten Başkan Ali Konak, çalışmaları vatandaştan aldıkları destekle daha yükseğe taşıyacaklarını söyledi. 

Vatandaşlar yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Ali Konak’a teşekkür ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

DİĞER HABERLER