Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Başkan Kılca: Sanatın her alanında varız

06.07.2022 11:06:00
Karatay Belediyesi, sanata ve sanatçıya destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Karatay Belediyesi ve Türk Kızılayı Karatay Kadın Teşkilatı tarafından hazırlanan “Epoksi Kurs Ürünleri Sergisi”, Karatay Belediyesi Fuaye Alanı’nda açıldı.
Karatay Belediyesi ve Türk Kızılayı Karatay Kadın Teşkilatı tarafından hazırlanan “Epoksi Kurs Ürünleri Sergisi’ni” sanatseverlerle buluştu. Kursiyerlerin iki yılda yaptığı eserlerden oluşan el emeği göz nuru birbirinden güzel 40 eserin yer aldığı sergi 8 Temmuz Cuma gününe kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

SANATIN HER ALANINDA VARIZ
Epoksi Kurs Ürünleri Sergisi’nin açılışını yapan ve sergiyi gezen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, sergi ile eserler hakkında Kızılay Karatay Kadın Teşkilatı Başkanı Tahire Karagözler’den bilgi aldı. 

Serginin hazırlanmasında emeği geçen kursiyerleri tebrik eden Başkan Hasan Kılca, belediye olarak sanata ve sanatçılara olan desteklerini sürdüreceklerini kaydederek; “Epoksi sanatıyla yapılan eserlerin olduğu bu sergide bütün güzelliklere hep birlikte şahit oluyoruz. Sanat ve sanatçı bizlerin başının tacı. Belediye olarak sanata ve sanatçıya olan desteğimizi sürdüreceğiz. Bizler her zaman yanlarında olacağız. Sergide emeği geçen ve birbirinden güzel bu eserleri üreten tüm kardeşlerimi de ayrıca tebrik ediyorum” dedi.
EPOKSİ HAYALLERİN KAPISINI AÇIYOR
Karatay Belediyesi Fuaye alanında sanatseverlerin beğenisine sunulan sergi hakkında bilgi veren Kızılay Karatay Kadın Teşkilatı Başkanı Tahire Karagözler ise kendilerine verilen destek dolayısıyla Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür etti. 

Tahire Karagözler, şunları aktardı; “İki yıldır sürdürdüğümüz Epoksi kursumuzun sergisini açmış olduk. Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca’nın desteğini Kızılay Karatay Şubesi olarak her zaman yanımızda hissediyoruz. Sergimizde bulunan 40 eser, iki yıl boyunca süren çalışmalarla 15 kursiyerimiz tarafından yapıldı. Türkiye’ye Epoksi yeni girdi. Kullanım alanları da çok çeşitli. Hayal ettiğiniz her şeyi yapabileceğiniz bir ürün. Epoksi sanatı, hayallerin kapısını açıyor diyebiliriz. Sergimiz Cuma gününe kadar açık olacak. Tüm sanatseverleri bekliyoruz. 

DİĞER HABERLER