Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Başkan Kale’den Sağlık Bakanı Koca’ya ziyaret

26.01.2021 18:03:00
Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, İlçe Kaymakamı Remzi Demir ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti.
Cihanbeyli Kaymakamı Remzi Demir ve Belediye Başkanı Mehmet Kale, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kale, pandemi döneminde belediye olarak belediye çalışmalarını bırakın aksatmayı daha da artırdıklarını ve projeleri zamanında hayata geçirdiklerini belirtti.

Görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kale, “Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'yı İlçe Kaymakamımız Remzi Demir ile makamında ziyaret ederek, Cihanbeyli projeleri üzerine çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İlçemize duyduğu muhabbet ve bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı sayın bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Kendilerinin tüm hemşehrilerimize selamı var” dedi.

Kaymakam Remzi Demir de “Yoğun programları arasında bizlere kıymetli vakitlerini ayıran Sayın Bakanımıza çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER