Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Başkan Fatih Özgökçen: Gelecek sezonun planlamasına başlıyoruz

01.05.2023 14:26:00
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Süper Lig’in 32. haftasında oynanan ve 2-1 kazanılan Trabzonspor maçının ardından konuştu. Özgökçen, yeni sezon planlamasına başlayacaklarını söyledi.
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Süper Lig’in 32. haftasında Konya Stadyumu’nda oynanan ve 2-1 kazanılan Trabzonspor maçının ardından konuştu. İlk olarak maçı değerlendiren Özgökçen, “Güzel bir maç oldu. Geçen seneki şampiyon takım ve geçen sene hafızlardaki iyi oyunu ile yer edinmiş takımız arasındaki maçın özellikle ikinci yarısı bizim açımızdan keyifliydi. Belki buna Trabzonspor’un 10 kişi kalmasını da bağlayabilirsiniz. İlk 20-25 dakika çok memnun olmasam da ikinci yarıda gayet iyi bir oyun vardı. Oyuncu arkadaşlarımı ve teknik ekibi kutluyorum” dedi.

“Görevdeyken her takımı yendik”
Başkan Fatih Özgökçen, görev süresince yenemedikleri tek takım olan Trabzonspor’u da mağlup etmenin sevincini yaşadıklarını belirtti. Özgökçen, “Burada 2 yıla yakın süredir başkanlık görevini sürdürüyoruz. Bu 2 yıllık süreçte başkanlık sürecinde yenemediğimiz tek takım Trabzonspor’du. Bunu da arkadaşlarla konuştuk daha önce. Trabzonspor haricinde diğer takımları ya içerde ya da dışarıda mağlup etmiştik. Trabzonspor ile 3 maçta 2 beraberlik ve 1 beraberlik almıştık. 1 nevi rövanşı aldık. Görev sürecimiz boyunca averajları eşitledik” diye konuştu.

“Konyaspor bir yapılanma sürecinde olacak”
Özgökçen, “Biz hep şunu söyledik; Konyaspor futbol takımı bir yapılanma sürecinde olacak. Çok çabuk süreç içerisinde başarıları beklemek futbolun uzun soluklu oyun olduğu anlayışından uzak olur. Onun için uzun soluklu işlerde mücadele etmek lazım. Doğruları yaptığınız zaman belki bu sizi acıtacak ama bu acıya dayanmak zorundasınız. Türk futbolunu ayakta tutmak istiyorsanız bazı ilkeleriniz, prensipleriniz olmak zorunda. Biz bu ilkeler doğrultunda ilerliyoruz. Futbolda kazanmakta kaybetmek de olacak. İnşallah kazanmaya devam edecek ve ligi üst sıralarda bitirme gayreti içinde olup inşallah da bitireceğimizi umut ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Konyaspor ilk 10’da yer alacak”
Başkan Fatih Özgökçen, “Biz hep ‘Konyaspor’un 3-4 yıl içinde hep ilk 10’da yer alacak bir takım olacak daha sonraki 3-4 yıl içinde de hep ilk 5’te yer alacak bir takım olacak’ dedik. Eleştirilere de bir nevi hak veriyorum. Geçen seneyi üçüncü olduğunuz zaman insanlar sizden o başarıyı istiyor. Futbol başarılara dayalı bir spor oyunu olduğu için bunu bekliyorlar. Taraftarımız sabretsinler. Konyaspor iyi yönde ilerleyecektir, iyi yerlere gelecektir. İnşallah, hedefimiz doğrultusunda devam edecektir” dedi. (ELİF SAĞLAM)

DİĞER HABERLER