Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Başkan Erkoyuncu'dan ilk açıklama: Ben kazanmadım siz kazandınız

27.10.2021 22:41:00
Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi (PANKOBİRLİK) 69. Seçimli Olağan Genel Kurulu Konya Şeker Merkez Kampüsü'nde yapıldı. Oyların çoğunluğunu alan Ramazan Erkoyuncu, PANKOBİRLİK’in yeni başkanı oldu.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Resmi sonuçların açıklanmasının ardından PANKOBİRLİK üyeleri ile bir araya gelen Başkan Ramazan Erkoyuncu, burada yaptığı açıklamada "Ben kazanmadım, siz kazandınız" dedi.

Erkoyuncu: "Kocaman yüreklerle çıktınız. Allah hepinizden razı olsun. Ben asla vefasız değilim. Bu seçimi ben kazanmadım, siz kazandınız. Yaptıklarınızı asla unutmam. Ben de dahil artık bütün gücümüzü  bu kurumu ayağa kaldırmak için harcayacağız. Hepinize çok teşekkür ederim saygılar sunarım" dedi.
“Konya Şeker çiftçilerin malıdır, biz sahip çıkacağız” 
Başkan Erkoyuncu ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: "Bugün tüm çiftçilerimizin, üreticilerimizin kıymetli destekleriyle bir göreve layık görüldük. Bizi bu göreve layık görenleri mahçup etmeyeceğimizi bilmenizi isterim. Destek veren tüm gönüldaşlarıma teşekkür ederim. Üreteceğiz; hep birlikte kazanacağız. Benimle birlikte yarışan tüm adaylara ve önceki başkanımız bugünlere gelmemizde büyük emeği olan Recep Konuk’a teşekkür ederim. Konya Şeker çiftçilerin malıdır. Biz sahip çıkacağız. Ben kazanmadım çiftçiler kazandı. Bu kurumu eski ihtişamına kavuşturmak için çok çalışacağız. Tüm Konya’ya teşekkürler. Tüm delegelere teşekkürler. Yazılıp çizilenlere itibar etmeyin. Ne dersem açık açık diyeceğim” şeklinde konuştu. (Konhaber / Kemal Sayın - Suat Tink)

DİĞER HABERLER