Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Başkan Altay lise öğrencileriyle buluştu

27.09.2022 13:43:00
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, okul ziyaretleri kapsamında Meram Mehmet-Münevver Kurban Anadolu Lisesi ile Meram İbrahim Ethem Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, okul ziyaretlerinde öğrencilerle buluşmayı sürdürüyor.
Son olarak Meram Mehmet Münevver Kurban Anadolu Lisesi ile Meram İbrahim Ethem Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Altay, öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya gelerek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Altay, “Bu kapsamda Konya’mızın iki değerli okulunda daha öğrencilerimizle bir araya gelerek sohbet etme imkanı bulduk. Gençlerimizin hayalleri bizim için çok değerli. Onların yenilikçi fikirleri ve hayalleri yarınlarımızı şekillendirecek inşallah. Bizler de her türlü desteği vermek için öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Atabey Gençliği Ecdadın İzinde projesiyle 11. ve 12. sınıflara yönelik İstanbul gezilerinin önümüzdeki günlerde başlayacağını belirten Başkan Altay, eğitim hayatları boyunca öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

DİĞER HABERLER