Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Başkan Altay: Konya’da manevi iklimin yaşatılması adına çaba sarf ediyoruz

05.04.2022 10:30:00
Mevlana Meydanı’ndan izleyiciye ulaşan ‘İftara Doğru” programının bu kez konuğu Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay oldu. Yatırım ve projelerden bahseden Başkan Altay, “Konya’da manevi iklimin yaşatılması adına çaba sarf ediyoruz” dedi.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Mübarek Ramazan ayı bu yılda KONTV’de dolu dolu geçiyor… İftar vakti milyonlar KONTV’ye kilitleniyor. Mevlana Meydanı’ndan ekranlara gelen ‘İftara Doğru’ programı, birbirinden değerli isimler ağırlamaya devam ediyor. 
Mikail Şimşek’in sunduğu programın bu kez konuğu Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay oldu. “Konya’da manevi iklimin yaşatılması adına çaba sarf ediyoruz” diyen Başkan Altay, çocuklara müjde verdi.  
Çocuklara çeşitli hediyeler verileceğini ifade eden Başkan Altay sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Pandemi nedeniyle çocuklar sokağa çıkamayınca yüz binlerce çocuğa şivlilik hediyesi gönderdik. Şimdi Ramazan’da da 7-8 yaşındaki çocuklara ilk oruç hediyesi hazırlıyoruz. Hediyelerimiz tamamlanmak üzere ve kısa sürede dağıtımını yapacağız. 50 bin kadar hediyemizi çocuklarımızla buluşturacağız”
Mevlana Meydanı civarında yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Altay, "Konya’ya ne kadar hizmet etsek az”  ifadesini kullanarak sözlerini birlik ve beraberlik mesajı vererek noktaladı. 

DİĞER HABERLER